Tine Kortenbach tilbyder spændende og lærerige foredrag om kaniner til selvforsyning og Urban Farming til alle former for organisationer, biblioteker, firmaer m.v. med udgangspunkt i bogen URBAN FARMING KANINER.

Tine Kortenbach er dedikeret og ligger inde med en guldgrube af viden om populære emner som urban farming, opdræt af husdyr samt produktion af sundt og bæredygtigt kød, som du med glæde sætter på dit middagsbord og dermed øger din livskvalitet.

Herunder ser du et udpluk af foredrag om kaniner til selvforsyning og Urban Farming. De er alle bygget op som PowerPoint præsentationer med masser af fotos. Varighed ca. 1½ time + pause.
Specielle foredrag og workshops kan skræddersys efter ønske. Send en mail og hør om muligheder og priser.

Kaniner: vild idé eller bæredygtig niche-produktion?

Tidligere producerede danske landmænd mange kaniner, men det var primært til eksport. Nu er de danske forbrugere ved at få øjnene op for det sunde og velsmagende kød. I dag importerer Danmark derfor ca. 30 ton kaninkød om året, og interessen for kaninkød er stigende. Så nu er kaninerne på vej tilbage i dansk landbrug som en niche-produktion, der kan være interessant. Bliv klogere på, hvorfor det sker lige nu. Hør om muligheder og begrænsninger.
Tine Kortenbach holdt et indlæg om dette emne på den store økologi-kongres, den 29. november 2017.

Find din indre bonderøv frem – bliv Urban Farmer

Du behøver ikke eje en bondegård for at blive en pioner inden for moderne madkultur. En lille have er nok til at holde spisekaniner. Du vil blive i stand til at producere sundt og velsmagende kød, som du har taget ansvar for.
I indlægget vil Tine Kortenbach guide dig trygt og sikkert på vej til at blive Urban Farmer. Hun fortæller om sine holdninger til madkultur og give nogle bud på, hvordan du selv kan gøre en forskel i hverdagen ved at tage spaden i egen hånd og opdrætte kød, som du med glæde sætter på bordet.

Kaniner til selvforsyning

Der er mange gode grunde til at have kaniner i haven. I dette foredrag om kaniner til selvforsyning og Urban Farming fortæller Tine Kortenbach om glæden og udfordringerne. Få gode råd til at komme i gang og bliv godt rustet til at beslutte, om det er sagen for jeres familie.
Tine Kortenbach er Havenyt.dk’s kanin-ekspert. Se hendes artikel om emnet.

Kanin for begyndere

Kaniner er et af vore nemmeste husdyr, og de er meget robuste – hvis de vel at mærke passes rigtigt. Hør om, hvordan du rent praktisk starter et mindre hold af kaniner. Fordele og ulemper, og hvordan du holder disse skønne dyr på en husdyrfaglig korrekt måde.

Tine Kortenbach holder spændende foredrag om kaniner til selvforsyning og Urban Farming.
Med kaniner i haven kommer du af med meget af dit haveaffald. Hør mere om kaniner i haven, når Tine Kortenbach holder inspirerende foredrag om kaniner til selvforsyning og Urban Farming. Foto: Tine Kortenbach (copyright)

Specielle foredrag om kaniner til selvforsyning og Urban Farming kan skræddersys efter ønske. Send en mail og hør om muligheder og priser. Nedenfor kan du kontakte Tine Kortenbach med en forespørgsel:

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked